Noutate la Ploiești – imagini printate pe sticlă (FOTO Galerie)

Glasul Ploieștean

Imprimarea digitală pe sticlă este un proces tehnologic avansat utilizat pentru aplicarea de imagini, model sau text pe suprafaţa sticlei. Ca şi altă metodă de imprimare se foloseşte o formă de grafică.

Imprimarea digitală pe sticlă a permis noi posibilităţi şi îmbunătăţiri în decorarea sticlei, cum ar fi un nivel ridicat de personalizare, transluciditate şi control opacitate.

Imprimanta digitală cu cerneluri UV, realizată pentru scopuri decorative, funcţionale şi de mediu, reprezintă un nou set de provocări abordate prin inovaţii tehnologice. La nivelul cel mai avansat, imprimantele digitale pentru sticlă, cernelurile şi programele de procesare a graficii sunt complet corelate între ele şi fiecare contribuie la progresele generale în procesul de imprimarea digitală pe sticlă.

Sistemul celor 3 componente permite un control şi flexibilitate asupra aplicării cernelurilor UV . Transparența şi nivelurile de transluciditate şi opacitate pot fi manipulate cu precizie . Există un nivel ridicat de control asupra potrivirii culorilor, şi mai multe culori pot fi imprimate în acelaşi timp.

Acest procedeu se realizează și în Ploiești la societatea VISPEȘTI GLASS.

Societatea VISPEȘTI GLASS are capital privat 100% românesc şi o cifră de afaceri realizată pe anul 2007 în valoare de 3.5 milioane de euro, cu o producţie activă de aproximativ 25000mp geam/lună. De asemenea, societatea deţine cea mai mare flotă de transport, alcătuită din 15 autoutilitare.

Acţionarul unic al companiei este domnul Nistoroiu Vuță Adrian.

VISPESTI GLASS îşi desfăşoară activitatea pe 2 domenii complementare: prelucrarea – fasonarea sticlei şi producerea de geam termoizolant.

Societatea INVESTEŞTE INTENS ÎN:
– deschiderea de noi linii de producţie în puncte cheie din ţară şi din străinătate
– dezvoltarea sectorului de prelucrare a sticlei prin achiziţii de tehnologii de ultimă oră
– realizarea de proiecte în domeniul tehnologiilor BIO.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul societății – www.remarglass.ro/

sticla-printata-0 sticla-printata-4 sticla-printata-14 sticla-printata-13 sticla-printata-11 sticla-printata-10 sticla-printata-6 sticla-printata-5 sticla-printata-3 sticla-printata-2 sticla-printata-1

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *