O investiție de 30 de milioane de euro, în Prahova. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă

Scris de: Glasul Ploiestean


Compania niponă Calsonic Kansei a anunțat o investiție de amploare pentru Prahova, noua fabrică de aici urmând să creeze în jur de 300 de noi locuri de muncă, potrivit informațiilor comunicate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Într-un comunicat al instituției amintite de precizează că este vorba despre o investiție de 30 de milioane de euro direcționată către o fabrică de componente electronice, la Ploiești, unde Calsonic va crea în jur de 300 de noi locuri de muncă. „Decizia finală a fost luată ca urmare a discuțiilor purtate de ministrul Ilan Laufer cu reprezentanții Calsonic Kansei, cu ocazia vizitei din luna septembrie în Japonia și a fost comunicată printr-o scrisoare oficială a directorului de operațiuni pentru România, Hiroyuki Horii”, precizează comunicatul citat.

„Salut decizia companiei japoneze, care dovedește încrederea în România, dovedește ca deciziile și strategiile pentru extinderea investițiilor în România au dat roade și îmi exprim speranța că și acest proiect va fi unul de succes, care va aduce plusvaloare atât pe plan local cât și național”, a spus ministrul Laufer.

Continuarea o puteți citi pe www.ph-online.ro

Preluare: PhOnline

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top