O societate de transport din Prahova a majorat ilegal tarifele. Patronul firmei pregătește sponsorizările pentru partid din buzunarele prahovenilor.


Societatea de transport persoane Chivăran SRL, care efectuează curse pe ruta Ploiești-Văleni-Măneciu și zonele adiacente, dar și pe traseul Ploiești-Fulga, a scumpit biletele, spre nemulțumirea navetiștilor.

Cum această societate este condusă de PNL-istul Gabriel Chivăran, se pare că apropierea alegerilor prezidențiale, dar și cele locale din iunie 2020, au avut un aport la decizia patronului de a majora tarifele, fără a mai urma pașii legali.

Consiliul Județean Prahova a cerut firmei să-și fundamenteze măsura, precizând că nu și-a dat acordul pentru scumpiri.

Reprezentanții Consiliului județean Prahova susțin că scumpirea biletelor de călătorie trebuia aprobată înainte, iar acest lucru nu s-a întâmplat. ”Am notificat firma de transport respectivă să-și fundamenteze economic decizia de majorare a tarifelor”, au transmis reprezentanții CJ Prahova.

„Am notificat firma Chivăran să respecte tarifele aprobate prin HCJ 40/2014. Tariful este ilegal, firma va fi trasă la răspundere.” a declarat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Related posts