Paul Palaș exclus din Consiliul Local Ploiești la cererea PNL

Glasul Ploiestean

Prefectura județului Prahova a transmis către Primăria municipiului Ploieşti ordinul de încetare a mandatului de consilier local al lui Paul Palaş. Consilierul a fost ales în anul 2012 pe lista USL şi este la al treilea mandat de consilier local. Reaminitim că Paul Palaș a fost exclus din PNL în luna noiembrie a anului trecut pe motiv că nu votează alături de colegii de partid în ședințele Consiliu Local.

Prefectura răspunde astfel cererii reprezentanţilor PNL care au informat insituţia prefectului că Paul Palaş, după o perioadă de aproximativ 5 luni în care a activat ca independent în Consiliul Local al municipiului Ploiești, și-a anunţat public înscrierea în ALDE, iar în concluzie nu mai este membru al PNL.

Următorul supleant pe lista USL care ar trebui să îi ia locul lui Paul Palaş în Consiliul Local Ploieşti este PSD-istul Ioan Gheorghe, în prezent președintele Consiliului de Administrație al SGU Ploiești dar și membru în  Consiliului de Administrație la Hale și Piețe, societăți subordonate Consiliului Local Ploiești.

 Sursa FOTO: Facebook personal Paul Palaș

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *