Ploieștenii vor să-l cunoască pe Cristi Ganea. Cum a decurs întâlnirea primarului cu ploieștenii din Malu Roșu

Glasul Ploiestean

Poate cel mai prezent pe străzile din Ploiești dintre toți edilii pe care i-a avut municipiul până acum, Cristian Ganea, primarul interimar al orașului, nu renunța la obiceiurile care i-a determinat pe oameni să-l aprecieze, într-un timp relativ scurt: vizitele de lucru pe teren.

Astăzi, Ganea a răspuns invitației ploieștenilor de a-l cunoaște personal cu o vizită în cartierul Maul Roșu, unde, preț de câteva ore, a discutat cu locuitorii din zonă atât despre problemele actuale ale orașului, în viziunea fiecăruia dintre ei, cât și despre așteptările acestora în privința viitorului primar al Ploieştiului.

Majoritatea ploieștenilor veniți să-l cunoască i-au adresat întrebări pe teme de importanţă majoră pentru municipiu, printre care lucrările la liniile de tramvai, calitatea serviciilor medicale oferite de spitalele ploieştene, în discuţie fiind aduse şi priorităţile pentru următorii ani.

La finalul vizitei în cartierul Maul Roşu, Ganea s-a declarat încântat de faptul că oamenii l-au receptat cu deschidere. „Majoritatea ploieştenilor cu care am discutat în ultima perioadă au aceeaşi durere: ca Ploieştiul nu mai are strălucirea de altădată şi că liderii din administraţie nu ascultă vocea străzii. Ploieştenii caută un primar gospodar, unul căruia nu îi este ruşine să se plimbe zilnic prin oraş, nu la volanul maşinii, ci pe jos. Mulţi au promis comunicare, dar s-a dovedit că Palatul Administrativ creează o dependență ciudată, dependență de ceaşcă de cafea de pe birou. Puţini au mai ieşit de acolo după ce s-au văzut aleşi. Tocmai pentru că ştiu ce greşeli poate face un om politic, am spus că planurile mele pentru Ploieşti vor fi construite abia după ce voi asculta cu atenţie ce au de spus aceşti oameni. Singur sau înconjurat de o mână de ingineri nu poţi lua decizii 100% corecte. Trebuie să afli şi ce au oamenii de spus, pentru că ei te plătesc, ei plătesc salariile consilierilor locali şi au dovedit că ştiu să-şi ceară drepturile. Eu nu vreau să îi dezamăgesc pe aceşti oameni. Sunt ploieştean şi nu doar că mă lovesc de aceleaşi probleme de care se loveşte orice cetăţean, dar şi eu îmi doresc să-mi trăiesc viaţa într-un oraş de care să fiu mândru. Iar pentru asta trebuie să începem cu nevoile elementare: serviciile medicale, curăţenia, protecţia civilă şi, extrem de important, un aer respirabil!”, ne-a declarat Cristian Ganea – relatează ph-online.ro

index

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *