Ploieştiul, oraş mort! A fost sistat serviciul de ridicare a cadavrelor!

Scris de: Glasul Ploiestean


Consilierul PSD Gabriel Minea a dezvăluit cuantumul datoriei pe care Primăria Ploieşti o are către firma care se ocupă cu dezinsecţia şi deratizarea în Ploieşti. El a anunţat, totodată, că şi serviciul de ridicare a cadavrelor de animale a fost sistat.

“Nu avem niciun fel de serviciu de Dezinsecție-Deratizare-Dezinfecție. Firma respectivă va merge în instanţă pentru recuperarea unei datorii de 1.057.000 de lei. Acesta este preţul sănătăţii ploieştenilor. A fost sistat, de asemenea, serviciul de ridicare a cadavrelor din acelaşi motiv. Gândiţi-vă ce influenţe au toate aceste lucruri asupra cetăţenilor Ploieştiului”, a spus Gabriel Minea.

“Teama de a rezolva problemele ploieştenilor va defini comportamentul lui Adrian Dobre în următorii patru ani. Ori eşti primar şi atunci îţi asumi responsabilitatea, ori ieşi şi spui: domnule, eu am vrut să mă fac altceva, dar am ajuns întâmplător aici. Aşteptăm, în continuare, ca Dobre însuşi sau cu ajutor de la partid prin telefon să înţeleagă ce are de făcut”, a încheiat avocatul George Botez, lider al grupului PSD din Consiliul Local Ploieşti.

Preluare: jurnalulph.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *