PNL egal babardeală pentru ploieșteni, iar Gâdea își suflă mucii pe prahoveni. 

Glasul Ploiestean

Televiziunea care a distrus încrederea oamenilor.  Antena 3 e aici? Nu, nu este aici! Aici avem un județ prosper, cu parcuri industriale, șomaj redus și infrastructură relativ bună. Avem Ploieștiul, un municipiu reședință de județ în plin proces de modernizare, unde s-au atras în ultimii patru ani cei mai mulți bani europeni din istoria sa. Limbricii oscilanți între stomacul și colonul politicii românești își fac numărul mârșav de minciuni grosolane și calomnii, trecuți cu vederea de CNA.

Tătucii manipulării naționale denigrează prahovenii șploieștenii făcând din demagogie, arta promovării PD-L-ismului cu chip de Brătieni. Arcașii lui Felix aruncă săgeți otrăvite spre cururile până mai acum câteva luni pupate. Credibilitatea și onoarea lor este egală cu cea a unor cucuvele sinistre, care prevestesc revenirea ciumei politice, printr-un scenariu sumbru de păcălire a românilor. Tehnocrați pârâți, miniștrii groazei au venit cu sarcini  stabilite de la sediul unui partid din Modrogan, folosind uneltele diversiunii pentru a promova dezinformarea.

E puțin să le spui ăstora că fac parte din rasa porcină. Pângăresc tot ce reprezintă ființă cu suflet și e păcat a-i asemui cu vietățile. PD-L-iștii i-au găsit repede complici la Antena 3 și pentruș ca nimeni să nu se prindă că împreună vor ține isonul propagandei electorale pentru PNL la alegerile locale de anul acesta, simulează tot felul de răstigniri și martirizări ale odiosului post de televiziune. Pierderea credibilității e bine gestionată de profesorii instigărilor la dezbinare națională, așa că își permit să facă haz de prostime în timp ce emisia curge, iar evacuarea din clădirile cu sechestru e doar o poveste.

Despre Prahova și implicit despre Ploiești, naivă, domnișoara aceea cu ochelari, copreședintele unui partid parcă, vorbea la Antena 3, dezinvoltă, de candidații minunți pe care îi promovează și îi susține aici. Rezultă că aceasta nu-și cunoaște nici măcar proprii colegi. De aceea este de înțeles că îi consideră minunați, dar strigător la cer și foarte periculos, pentru că nu le cunoaște trecutul și isprăvile PD-L-iste, dăunătoare județului și orașului nostru. Se pare că lătrăii de casă de la Antena 3 i-au ascultat sfatul domnișoarei copreședinte și s-au conformat împroșcând cu materii fecale o întreagă comunitate.

Acest material este un pamflet şi vă rugăm să îl trataţi ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur şi simplu… întâmplătoare!

Semnat: Zvonerul și Răspândacu’

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top