Posesorii de mașini electrice pot folosi noua stație de încărcare, gratuit, la Consiliul Județean


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, anunță printr-o postare pe o platformă de socializare inaugurarea unei stații de încărcare pentru mașinile electrice și hibrid plug-in, chiar în parcarea Consiliului Județean.

„Cei care conduc mașini electrice și hibrid plug-in pot utiliza noua stație de încărcare din Ploiești!

Condusul ecologic trebuie susținut ca și orice alt demers pentru un mediu mai curat! În acest sens, îi invit pe toți cei care iau în considerare această opțiune să aleagă condusul ecologic!

Stația a devenit funcțională și se află în fața intrării B a sediului Consiliului Județean Prahova (Palatul Administrativ Ploiești). Aceasta a fost donată Consiliului Județean Prahova de ,,Ducati Energie România”, firmă ce activează în Parcul Industrial Ploiești.

Totodată, vă informez că, în această perioadă, Consiliul Județean Prahova a devenit, posesorul unui autoturism electric, prin programul Rabla Plus, derulat de Ministerul Mediului.

Ne-am gândit să venim în ajutorul celor care au optat să conducă vehicule electrice și să le oferim posibilitatea de încărcare a acestora.

Fiecare pas realizat este important pentru reducerea poluării din Ploiești!” – a precizat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Related posts