Președintele Consiliului Județean Prahova prezent în zona alunecărilor de teren peDJ 231 Gornet Cuib – Păcureți

Scrsde: Glasul Poiestean


Miercuri, 2 mai 2018, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a efectuat o vizită de lucru în teritoriu, pe DJ 231 Gornet Cuib – Păcureţi, pentru a identifica zonele unde s–au produs alunecări de teren, ca urmare a ploilor din luna martie 2018 şi a pentru a lua măsurile necesare, în vederea reparării acestor porţiuni de drum judeţean.

S-a constatat alunecarea unei părţi a versantului până la limita carosabilului la Km 6 + 700, iar la Km 7+800 o eroziune de taluz (datorate apelor crescute ale Pârâului ,,Tulburea”).

Cu acest prilej, au fost identificate şi zonele unde se vor executa lucrări de covoare asfaltice în cadrul programului de întreţinere a drumurilor judeţene 2018, fiind vizualizate şi cele două tronsoane de drum judeţean pe care s-au efectuat lucrări de îmbrăcăminţi asfaltice în anii 2017 şi 2016.

Preşedintele Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor finalizate în anii precedenţi, exprimându-şi dorinţa de a se începe cât mai curând reabilitarea porţiunilor de drum afectate de alunecările de teren.

Consiliului Judeţean Prahova are ca prioritate strategică menţinerea în stare de viabilitate şi siguranţă a infrastructurii rutiere, asigurând cetăţenilor condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene.

                    

 

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top