Primăria Blejoi și Consiliul Județean Prahova, spală rușinea Ploieștiului

Scris de: Glasul Ploiestean


În timp ce în Ploiești cea mai mare grijă este să avem „paranghelii” plătite din bugetul local cu zeci de mii de euro, iar în cursul anului târguri și festivaluri de alte zeci de mii de euro, Primăria Blejoi și Consiliul Județean Prahova, asfaltează străzile din oraș.

Astfel, tronsonul de drum care ar fi trebuit să îl asfalteze primăria Ploiești, în urma unui acord cu primăria Blejoi, nu a mai fost asfaltat deoarece nu s-au găsit bani. Prin urmare, primăria Ploiești a solicitat Consiliului Județean Prahova suma de bani necesară pentru ducerea la bun sfârșit a acestui proiect, numai că suma cerută a fost de peste 3 ori mai mare decât costa în realitate.

Prin urmare, Consiliul Județean Prahova și primăria Blejoi au dus la bun sfârșit acest proiect, iar astăzi se văd rezultatele.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a făcut anunțul pe o pagina de socializare.

„Vremea a ținut cu noi și chiar dacă e weekend ne-am apucat de treabă. 
Un cadou de sărbători atât pentru #ploieșteni, cât și pentru toți șoferii care străbat zona cartierului Albert din Ploiești: am început asfaltarea tramei stradale pe tronsonul Bulevardul Republicii cu strada Hortensiei – sens giratoriu Carrefour Ploiești.

Întreaga lucrare, care implică decopertarea vechiului covor asfaltic și turnarea unui nou strat, se ridică în jurul valorii de 450.000 de lei cu TVA, fiind executată de Primăria Blejoi în parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova.

Din lipsa de implicare a Primăriei #Ploiești, cetățenii nu trebuie să aibă de suferit, așa că vom face tot ce putem pentru a duce la bun sfârșit și alte proiecte de modernizare benefice pentru comunitate.” – a precizat Bogdan Toader, Președintele Consiliului Județean Prahova.

          

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top