Primăria Ploieşti se mută într-un sediu nou. Vezi cum arată sala de şedinţe a Consiliului Local al municipiului Ploieşti.

Scris de: Glasul Ploiestean


Primăria Ploieşti a început mutarea în fostul sediu OMV

Fosta clădire a OMV Petrom din centrul orașului a fost preluată pentru un nou spital de pediatrie, dar proiectul nu a mai fost finalizat. Prin urmare, ca să nu fie încălcate clauzele contractului de donaţie, neutilizarea sau nepunerea în optimizare a clădirii însemnând o penalitate de 10 milioane de euro pe care municipiul Ploiești trebuia să o suporte, aceasta va deveni sediul Primăriei Ploiești.

Mutarea era anunțată inițial pentru primăvara 2018, însă întârzierea lucrărilor necesare de amenajări interioare, a condus la amânarea momentului mutării.

Comunicatul Primăriei Ploieşti:

Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1. În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat. Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale. Reamintim că primăria va plăti costuri uriașe pentru întreținerea viitorului sediu. Acestea se cifrează la aproximativ 200.000 de lei/lună pe timp de vară, respectiv  300.000 de lei/lună iarna.

Galerie foto cu noua sală de şedinţe a Consiliului Local al municipiului Ploieşti.

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top