Primarul Ganea a inspectat stadiul curățeniei de pe albia pârâului Dâmbu. (FOTO)

Glasul Ploiestean

12771616_558477217647285_3604716502817608997_oPrin dispoziția municipalității, echipe din cadrul SGU Ploiești au început să curețe zonele adiacente pârâului Dâmbu, atât de vegetația crescută pe maluri cât și de gunoaie menajere. Această acțiune a început ăn urmă cu o săptămână și se va desfășura pâna spre jumătatea lunii martie.

Astăzi, primarul interimar, Cristian Ganea, a inspectat personal activitatea de salubrizare a pârâului Dâmbu, însoțit de factorii decizionali în finalizarea acestei acțiuni, cerând totodată și ajutorul cetățenilor din zonă, în vederea identificării persoanelor rău voitoare.

Mesajul primarului interimar pe rețeaua de socializare facebook: „Având în vedere dispoziţia pe care am dat-o de începere a curăţeniei pe pârâul Dâmbu încă din 15 februarie, azi, am organizat vizita de lucru la faţa locului şi am convocat S.G.U, R.A.S.P., Rosal, dar şi Poliţia Locală pentru verificarea stadiului execuţiei. Practic, în teren, alături de mine, au fost: Mihai Păun (S.G.U), Vasile Ionescu (R.A.S.P.), Nicolae Zidaru (Rosal) şi Carmen Gheorghe (Poliţia Locală). Lucrurile par să se îndrepte într-o direcţie bună, dar mai avem de lucru! Fac apel la cetăţeni să anunţe Poliţia Locală la numărul de telefon 0244. 954, ori de câte ori, observă persoane rău voitoare care aruncă gunoaie în albia pârâului. Am încredere că ne putem baza şi pe implicarea, în acest sens, a poliţiştilor locali voluntari!”

img_2104  img_2107  img_2114

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *