Proprietarul restaurantului “Best” din Ploiești, mesaj emoționant pentru angajați pe Facebook – “Când nu mai pot, murim cu toții!”


Având în vedere situația actuală din țară și din lume, efectele COVID19 se simt inclusiv la hotelurile și restaurantele din Ploiești.

Un proprietar de restaurant și hotel din Ploiești, Alexandru Crîngu (n.r. Andi cum îl știu prietenii), a scris un text emoționant pe o rețea de socializare.

Astfel, după ce a constatat că din cauza acestei crize, pandemia cu COVID19, i-a alungat clienții din restaurant și din hotel, într-o situație similară aflându-se și ceilalți proprietari de hoteluri și restaurante, acesta a dat asigurări salariaților săi că vor fi plătiți în continuare, afirmând că petrecând mai mult timp cu salariații săi decât acasă, aceștia fac parte din familia lui – “Când nu mai pot , murim cu toții!”

”Industria noastră este in colaps ! Am hotelul gol , restaurantul gol ! In ultimele zile am vorbit cu mulți colegi de breasla , invariabil toți întrebau ce este de făcut ! Nu știu ce este de făcut dar știu sigur ce este de nefăcut ! Toți îmi ziceau ca prima măsura este sa renunțe la oameni , neavând din ce sa-i plătească ! Logic ! Dar nu moral ! Am clădit Best-ul cu investiții constante (nu cu profit dus acasă) , și cu Oamenii mei ! Doar pentru ca nu o sa mai am profit o perioadă trebuie sa renunț la ei ? I-am întrebat ce fac dacă nu le dau salariul 2 luni , murim au zis ! Nu sunt criminal ! Petrec mai mult timp cu ei decât acasă , deci și ei sunt familia mea ! Întotdeauna am grija de familia mea ! Cât voi putea . Când nu mai pot , murim cu toții!”

Related posts