PSD Prahova se pregătește de EXCLUDERI!

Scris de: Glasul Ploiestean


Veste proastă pentru mai mulți membri ai PSD Prahova, printre care se numără inclusiv consilieri județeni și secretari de stat. Organizația județeană pregătește un val de excluderi din partid, iar tensiunile în rândul unor organizații locale au început deja să apară, conform www.ph-online.ro

Surse din PSD Prahova ne-au informat despre faptul că forul județean de conducere solicită organizațiilor locale mai multe excluderi din rândul persoanelor ce ocupă funcții politice și/sau în administrație. Se pare că vizați sunt anumiți consilieri și persoane din administrația publică.

Printre motivele invocate de PSD Prahova se află slaba comunicare cu alegătorii și lipsa implicării în anumite acțiuni ale partidului. De altfel, organizația nu se află la prima experiență de acest fel, inclusiv după alegerile locale având loc discuții dure în partid și critici la adresa unor social-democrați care nu și-au respectat angajamentele și nu s-au concentrat pe bătălia electorală, existând cazuri unde primarii și viceprimarii propuși de PSD au pierdut în fața adversarilor politici.

Concret, de săptămâna viitoare, PSD Prahova va începe „epurările de toamnă”, iar printre cei aflați pe lista neagră se află inclusiv aleși județeni, persoane cu funcții administrative dar și secretari de stat.

PRELUARE INTEGRALĂ – WWW.PH-ONLINE.RO

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top