Raul Petrescu este noul director al RASP Ploiești

Scris de: Glasul Ploiestean


Ultima probă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a avut loc astăzi. Așa cum de altfel se preconiza încă de dimineață, Raul Petrescu este noul director al RASP.

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieștiului, a candidat pentru funcția de director al RASP Ploiești, post care a devenit vacant încă de la finele anului trecut.

„Pot să confirm că sunt noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Am fost anunțat în urmă cu 10 minute și pot să vă spun că mă întorc în administrație cu gândul de a face aceeași performanță pe care am făcut-o și în mandatul de viceprimar”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu.

Pentru funcția de director al RASP Ploiești s-au înscris trei persoane, însă numai două au rămas în cursa finală. Este vorba despre Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului, și Vasile Ionescu, directorul adjunct al Regiei, cel din urmă îndeplinind funcția de director general interimar până la organizarea concursului.

Preluare: ObservatorulPH

Distribuie asta:

One Response to Raul Petrescu este noul director al RASP Ploiești

  1. Vasile Vali Grigorescu---cart. Ploiesti Vest {Mitica Apostol } spune:

    Acuma daca director la RASP este RAUL PETRESCU poate da in administrare la SGU si la ROSAL si curatenia din Ploiesti -MITICA APOSTOL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *