Reacții privind situația de la Clubul Sportiv Municipal

Scris de: Glasul Ploiestean


Contactați telefonic, mai mulți consilieri locali,  au avut reacții dure asupra primarului Adrian Dobre, în ceea ce privește situația critică în care a ajuns Clubul Sportiv Municipal, aceea de a-și suspenda activitatea.

„În primul rând nu înțeleg de ce 3 luni s-au putut face plăți, iar acum nu se mai pot face. Dacă acum 3 luni era legal, acum de ce nu mai este? La nivelul FRF și CCA, observatorii de joc și arbitrii sunt plătiți sub aceastăformă, PFA (PersoanăFizică Autorizată) atunci când participă la competițiile unde sunt implicate echipe ale primăriilor din țară. Celelalte primării cum pot să plătească PFA-uri, iar noi nu? Primarul Adrian Dobre trebuie să găseasca urgent o soluție! Soluțiile pentru bunăstarea și dezvoltarea orașului nu trebuie doar promise în campania electorală, trebuie și aplicate după terminarea campaniei electorale. Se pare că domnul Adrian Dobre arămas doar la stadiul de promisiuni.” – a declarat Andrei Gheorghe, consilier local PSD.

„Este inadmisibil ce se întâmplă. Acest primar, Adrian Dobre, încearcă, și se pare că reușește să distrugă, prin înacțiunile domniei sale, sportul de performanță din Ploiești. Este imperios necesar să își asume calitatea de primar și să deblocheze situația de la CSM. Atâta timp căt Serviciul Juridic din Primărie spune că se pot face plăți către CSM, nu înțeleg de ce nu se întâmplă acest lucru. Sper din tot sufletul ca măcar sfătuitorii domnului Dobre să înțeleaga acum, în ultimul ceas, că situația de la Clubul Sportiv Municipăal este foarte gravă.” – a declarat Gabriel Minea, consilier local PSD Ploiești.

Și Corina Ungureanu, campioană mondială la gimnastică, este alături de sportivii Clubului Sportiv Municipal.

„Eu sunt voluntar de doi ani și muncesc 5 ore în fiecare zi. A fost alegerea mea de a lucra așa pentru faptul că îmi place ceea ce fac, o fac cu daruire, implicare și pasiune. În ceea ce privește situația de la CSM vă pot spune că sunt alături de sportivi și antrenori. Sistarea activități este un lucru foarte grav, deoarece în sport nu se face pauză, în sport se muncește continuu, indiferent de secție. Pauza va duce la  pierderea performanței. Păcat de ce se întâmplă la Ploiești și de faptul că, din nou, Ploieștiul este un exemplu negativ în România. ” – a declarat Corina Ungureanu, antrenoare și o gimnastă română de talie mondială, actualmente retrasă din activitatea competițională.

Distribuie asta:

2 Responses to Reacții privind situația de la Clubul Sportiv Municipal

  1. Popa Constantin spune:

    Din păcate puțini sunt cei care înțeleg că sportul este o latură importanță a societății.
    Și tot puțini sunt cei care întețeg că orice manifestare sportivă, culturală sau socială, indiferent de amploarea acesteia, are ca efect dezvoltarea unei comunități.
    Orice manifestare bine organizată și mediatizată corespunzător are ca efect pe termen scurt o îmbunătățire a relețiilor interumane, iar pe termen mediu crează o emulație în rândul membrilor comunității în sensul continuării și dezvoltării unor astfel de acțiuni.

  2. soripan spune:

    In ciuda faptului ca sunt indignat de situatie, ca spectator in sala, nu pot sa cred ca nu este si „ceva putred” la mijloc! Nu pot sa cred ca PRIMARUL si ECONOMISTA SUNT NEBUNI. Dar, mai sti!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *