România este campioană mondială la fotbal!

Scris de: Glasul Ploiestean


România a jucat Finala Campionatului Mondial „Art Football Moscova 2018”. Cu alte cuvinte, Naționala de Fotbal a Artiștilor a ajuns în finală și a și câștigat.

Naționala Artiștilor Fotbaliști a mai ajuns în finala în 2014, când a câștigat Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști și în 2013 când au fost Vice Campioni tot la Campionatul Mondial „Art Football”.

Tricolorii conduși de fostul petrolist Daniel Chiriță au ieșit învingători în finală, cu echipa țării gazdă. După 0-0 în timpul regulamentar, tricolorii s-au impus la loviturile de departajare, scor 3-2.

Pentru a ajunge până în ultimul act, Daniel Chiriță și compania au strâns 4 victorii: 1-0 cu Argentina, 5-0 cu Peru și 8-2 cu Italia în grupe și 2-0 cu Anglia în semifinale. Ediția din Rusia a fost a 6-a a Campionatului Mondial al Artiștilor. România a cucerit trofeul în 2014 și a mai jucat încă două finale.

Într-o postare pe Facebook, înaintea meciului marii finale, cei de la Naționala de Fotbal a Artiștilor, menționează „ajutorul” acordat de Federația Română de Fotbal care nu i-a ajutat nici măcar cu un set de mingi.

„Că tot veni vorba, știți că FRF nu ne-a ajutat nici măcar cu un set de mingi? Asta deși am făcut și până acum performanțe unice pentru România. Știți că FRF nu a răspuns vreodată vreunei solicitări din partea noastră? Știți că, dacă vom aduce Cupa acasă, vom avea, dintr-o dată, zeci de “conducători” care vor vrea să-și atribuie merite?

Mulțumim partenerilor noștri care ne-au susținut necondiționat. Românie, fii mândră de noi! Tu, române, care citești această postare fii mândru de noi! Pentru că noi suntem incredibili de mândri să jucăm sub tricolor!”

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top