Schimbări în Consiliul Local Ploiești în urma demisiilor mai multor liberali

Scris de: Glasul Ploiestean


Astăzi s-a oficializat trecerea mai multor membrii PNL din Prahova în partidul coaliției de guvernământ, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, condus la Prahova de Viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, iar în Ploiești, președinte fiind viceprimarul George Pană.

Astfel, președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, dar și președintele PNL Ploiești, primarul Adrian Dobre, au primit o lovitură dură din partea celor întrați în familia celor de la ALDE, care, de altfel, au și fost confirmați astăzi.

Grupul de foști membrii PNL confirmați astăzi la ALDE:

  • Dr. Ioan Luchian (fost președinte PNL Prahova), 
  • Dragoș Gunia (fost deputat PNL), 
  • Dr. Bogdan Nica (fost vicepreședinte PNL Prahova),
  • Aurelian Dumitru Tudor (actual consilier local PNL Ploiești), 
  • Daniel Puiu Neagu (actual consilier local PNL Ploiești), 
  • Paula Drăgușin (fost consilier local PNL Ploiești), 
  • Cristina Enache (fost consilier local PNL Ploiești), 
  • Cristian Irimescu (fost vicepreședinte PNL Ploiești),  
  • Mihaela Toma (fost președinte al Organizației de Femei a PNL Ploiești).

Cu titlu de simpatizanți, pentru a nu-și pierde calitatea de primari, au participat la conferința județeană a ALDE Prahova și primarul comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, dar și primarul comunei Măneciu, Vasile Cordoș.

Pe lângă aceștia, s-au mai alăturat echipei ALDE Ploiești și alții, mai puțini cunoscuți, între care fostul director AJOFM Prahova,  oameni de afaceri, un avocat etc.

În Consiliul Local Ploiești, în urma demisiilor celor doi consilieri locali, Aurelian Tudor și Puiu Neagu, sunt așteptați supleanții Adrian Octavian Preda și  Nicolae Vlad Frusina.

Octav Preda, locul 15 pe lista candidatilor la Consiliul Local în 2016, unul din liderii galeriei Petrolul, aflat în Anglia,  a postat pe un site de socializare ca nu va fi consilier local: „Nu pot onora această responsabilitate, din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că, momentan, sunt plecat în Anglia, țară unde îmi desfășor activitatea, iar altul că…nominalizarea mea pe această listă a fost făcută de PRIETENUL MEU, Andrei Volosevici, debarcat, între timp, de minți luminate, din tabăra galben-albastră a PNL-ului.” – a precizat Adrian Octavian Preda.

Astfel, următorul personaj pe lista de supleanți este Rodica Alexandru, însă, nu mare ar fi surpriza dacă și aceasta sau Nicolae Vlad Frusina mai sunt sau nu membrii PNL.

Așteptăm cu deosebit interes următoarea ședință de Consiliu Local pentru a ne edifica cu privire la numele supleanților PNL. Până atunci, așteptăm, după cum a spus dr. Bogdan Nica, alte nume sonore care vor trece de la PNL la Alde, de ce nu, și din rândul consilierilor județeni.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top