Sebastian Ghiță s-a retras din cursa europarlamentarelor

Scris de: Glasul Ploiestean


Într-o postare pe un cont de socializare, omul de afaceri Sebastian Ghiță, a anunțat că se retrage din cursa europarlamentarelor, invocând amestecul DNA în politică.

Sebastian Ghiță a mai precizat că nimic nu s-a schimbat în România, iar membrii ai familiei și zeci de alți oameni au fost din nou chemati la DNA de către acoliții Laurei Codruța Kovesi.

„Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare.

Din păcate… nimic nu s-a schimbat în România. Membrii ai familiei si zeci de alți oameni au fost iarăşi chemați la DNA de către acoliții lui Kovesi.

Cercetează fapte din 2010!!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Și unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO.

Continuă să întrebe orice om dacă știe ceva rău despre Sebastian Ghiță și continuă să promită celor care vor să „colaboreze” protecție asigurată de DNA.

Continuă să trimită adrese la sute de persoane fizice și juridice pentru a intimida.

Amestecul DNA în politică este nepermis !

Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legatură cu aceste fapte și voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale.

Le urez succes colegilor mei de la PRU și sper să pot să-i ajut în alte bătălii politice.” – a fost mesajul lui Sebastian Ghiță.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top