Senatorul Savu își blochează „incomozii” de pe Facebook

Glasul Ploiestean

Într-o scrisoare electronică primită pe adresa redacției Glasul Ploieștean, o tânără, membru de partid a organizației PSD Ploiești, dorește să adreseze, prin intermediul publicației noastre, un mesaj candidatului independent la Primăria Ploiești, senatorului Daniel Savu.

Redăm integral mailul primit pe adresa redacției.

„Buna ziua! Am încercat să comentez postările domnului senator Daniel Savu, dar nu am putut să o fac pentru că sunt blocată. Pot să distribui, dar nu și să comentez așa cum se vede în print screen-ul pe care vi l-am trimis. Vă rog sa îmi oferiți posibilitatea de a transmite către senator mesajul meu. Consider că și ploieştenii ar trebui să îl citească.

Către domnul Savu:

Domnule senator Daniel Savu, am fost colegi de partid, v-am făcut campanie în 2008 pentru Primăria Ploieşti, v-am făcut campanie şi pentru a deveni senator în 2012! Acum, în 2016, candidaţi independent pentru Primăria Ploieşti, conştient fiind că nu aveţi şanse, doar ca să rupeţi din voturile candidatului din partea partidului cu ajutorul căruia aţi ajuns senator! Sunt profund dezamăgită, ca ploieşteancă de această dată (coleg nu vă mai pot spune), din cauza faptului faptului că nu mă mai pot exprima în scris pe pagina dumneavoastră de Facebook. Pot doar să distribui postările dumneavoastră. Poate prin ceea ce gândesc, vă deranjez prea mult… Vă urmăresc pagina de Facebook şi abia acum am înţeles de ce m-aţi blocat. 

Am înţeles cum gândiţi dumneavoastră. „Răspundeţi doar la întrebări convenabile.” Acesta este răspunsul pe care l-aţi dat unui cetăţean care doreşte să îşi exprime părerea printr-un comentariu pe pagina candidatului PSD, Cristian Ganea, totodată afirmând că nu poate posta. Nu domnule Daniel Savu, nu este adevărat, orice ploieştean poate comenta pe pagina lui Cristian Ganea. Am prieteni care o fac. 

Am rugămintea sa nu mai minţiţi ploieştenii prin a le spune că primarul interimar „răspunde doar la întrebări convenabile”! Sunt de părere că dumneavoastră aţi „ordonat” acel comentariu, tocmai pentru a vi se ridica mingea la fileu şi pentru a nu rata ocazia să îl atacaţi pe cel care v-a fost coleg şi care a pus umărul în ascensiunea dumneavoastră politică!

Domnule senator Daniel Savu, afirmaţi în stânga şi în dreapta că sunteţi un om de onoare. Ce onoare aveţi domnule Savu, atâta timp cât odată cu demisia din PSD aţi continuat să încasaţi salariul de senator, funcţie obţinută exclusiv prin munca membrilor PSD? Cu acest salariu bănuiesc că vă finanţaţi şi o parte din campania electorală. În opinia mea, dacă aţi fi avut onoarea şi demnitatea pe care pretindeţi că o aveţi, trebuia să vă daţi demisia din senat în aceeaşi zi cu demisia din partid şi să candidaţi ca un adevărat independent. E păcat ca nu ați înțeles până acum că trebuie să evoluați și să îi respectați pe cei care v-au votat.

Sper că veţi publica mesajul meu! Mulţumesc pentru timpul acodat!

Cu stimă,

Andreea Ion – membru PSD Ploiești”

Savu

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *