Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit 13 ambulanțe noi

Scris de: Glasul Ploiestean


Sfârșitul de an vine cu vești bune pentru Serviciul de Ambulanță Județean Prahova! După ce, recent, au ajuns în Prahova 12 ambulanțe 4×2 și una 4×4, toate tip B2, printr-un program derulat prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență, astăzi a fost recepționată și lucrarea care a vizat amenajarea curții interioare a SAJ Prahova, cu fonduri provenite de la Ministerul Sănătății, de aproximativ 500.000 de lei.

Iar veștile bune nu se opresc aici, pentru că în 2019, Ambulanța Prahova va mai primi – prin același program național de dotare a serviciilor de urgență – și alte autospeciale care să le înlocuiască pe cele vechi și greu de întreținut din parcul auto actual.

„Felicit conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Prahova – reprezentată de managerul general Daniel Nicolae și directorul medical Madalin Ipatie – pentru consecvența cu care continuă să rezolve problemele cu care s-a confruntat de mai multă vreme, pentru a veni în sprijinul pacienților prahoveni, dar și pentru a îmbunătăți calitatea condițiilor de muncă ale echipajelor medicale!” – a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader

          

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top