Spiritul civic a reapărut la Ploiești. Un tânăr a venit cu o idee inedită!

Scris de: Glasul Ploiestean


Un tânăr din Ploiești, Ionuț Urzeală, cu un spirit civic foarte bine dezvoltat, a venit cu o idee inedită pentru ploieșteni. Acesta dorește ca toate clădirile punctelor de transformare din Ploiești să capete o imagine plăcută.

Ideea a pornit de la punctul de transformare de lăngă blocul său, care era mâzgălit cu mesaje licențioase. Acum aproape un an, acesta a cerut aprobare celor în măsură pentru ca aceste mici clădiri să capete o notă pozitivă, acoperindu-le cu desene din grafiti.

Fundația Comunitară Prahova a sărit în ajutorul său, sprijinindu-l cu bani pentru procurarea vopselurilor, iar mâna de lucru nu a întârziat să apară, voluntarii făcându-și apariția destul de repede.

Într-o postare pe Facebook, Ionuț Urzeală, ne povestește întâmplări din timpul acțiunilor sale și cum a fost plăcut surprins de vizita viceprimarului Cristian Ganea.

„Lucrăm cu drag, iar surprizele din partea trecătorilor nu lipsesc. Am fost vizitați de câțiva copii care, după ce, efectiv, s-au minunat de ceea ce au văzut, au ținut să își facă un selfie cu desenul nostru. Am fost super satisfăcut în acel moment.
De asemenea, am fost plăcut surprinși de vizita viceprimarului Cristian Mihai Ganea, care, de la sine putere, fără vreun aparat de propagandă după el, a venit să își arate susținerea față de acest demers, după ce tot el ne-a dat undă verde de la Primărie.
Nu în ultimul rând, țin să apreciez implicarea vecinilor, care, lăsând felicitările deoparte, ne mai oferă apă minerală, cafele, chiar și prăjituri. Muncim cu multă pasiune, iar răsplata morală venită din partea acestor oameni și a comunității ne face să ne dorim să continuăm treaba începută și în alte cartiere din Ploiești.
– a postat Ionuț Urzeală pe contul personal de Facebook.

13729177_1230479080295561_5974225767123028025_n  13781847_1226403917369744_8586328835728201799_n

Distribuie asta:

3 Responses to Spiritul civic a reapărut la Ploiești. Un tânăr a venit cu o idee inedită!

  1. vijieac viorel spune:

    Bravo Ionut. Un exemplu de om pe care multi dintre noi ar trebui sa-l urmam. Felicitari, pentru tot ce faci, noi te sustinem, asa cum putem.

  2. negru spune:

    foarte bine

  3. negru spune:

    foarte ok ideea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *