Stația de tratare Mecano-Biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești inspectată de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader

Scris de: Glasul Ploiestean


În cursul zilei de luni (n.r. 04.06.2018), președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader alături de Ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, a participat la demararea primelor probe tehnologice la „Stația de tratare Mecano-Biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești”.

Stația va fi una dintre puținele de acest fel din țară și va aduce beneficii cu adevarat importante prahovenilor: reducerea cantității de deșeuri biodegradabile la depozitare, a poluării solului, dar și a emisiilor neplăcute din atmosferă.

Obiectivul de investiție are o valoare de aproximativ 12 milioane de Euro, obtinute din fonduri europene, cu o capacitate de prelucrare a deșeurilor de 150000 tone/an.

Stația de tratare mecano-biologică va încheia amplul proiect al Consiliului județean Prahova „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Prahova”.

Bogdan Toader a menționat într-o postare pe un site de socializare că este „mândru de echipa Consiliului județean Prahova, coordonată de doamna Silvia Constantinescu, director adjunct al Direcției de Proiecte cu Finanțare Externă, care s-a dedicat acestui proiect”.

                

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top