Ştefan Bănică Jr. a fost operat la spitalul Floreasca din București

Scris de: Glasul Ploiestean


Internat în spital cu dureri abdominale acute, Ştefan Bănică Jr. a ajuns…la cuţit. Cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti, secţie condusă de profesorul doctor Mircea Beuran. Artistul a acuzat dureri abdominale acute şi i-au fost făcute mai multe investigaţii medicale amănunţite.

„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, pentru News.ro.

În cursul zilei de ieri, artistul a postat pe pagina oficială de facebook următorul mesaj:

„Pentru că au circulat în ultimele ore informații referitoare la starea mea de sănătate și pentru că am fost copleșit de mulțimea de mesaje primite, țin să precizez că în acest moment mă simt bine. A fost vorba despre o intervenție chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulțumesc medicilor și asistenților de la Spitalul de Urgență Floreasca, care au avut și au în continuare grijă de mine și tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor și să ne revedem cu bine!”

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top