Târgul de Toamnă Ploiești 2017

Scris de: Glasul Ploiestean


Hale și Piețe S.A. organizează în perioada 28 septembrie – 11 octombrie 2017, a XVI-a ediţie a „Târgului de Toamnă” in incinta parcului Toma Socolescu de lânga Halele Centrale.

Acest eveniment, care a devenit tradiţie în municipiul Ploieşti, oferă posibilitatea achiziţionării produselor de sezon la preţuri mai mici, precum şi ocazia de a petrece momente de relaxare cu pastramă, must şi vin din podgoriile prahovene şi nu numai, în acorduri de muzică populară.

În zona parcului Toma Socolescu vor fi amenajate 85 de locaţii pentru expunerea şi comercializarea legumelor şi fructelor, florilor de sezon, produselor apicole, produselor de panificaţie şi patiserie, mustului, vinului, țuicii și dulcețurilor, produselor tradiționale şi prodeselor artizanale.

Vor participa producători agricoli din judeţele Prahova, Ialomiţa, Dâmboviţa, Buzău, Vrancea, Ilfov, Argeş şi Sibiu, reprezentând 65% din totalul de participanţi, dar si agenţi economici din judeţul Prahova, reprezentând 35% din totalul de participanţi.

Deasemenea vor fi amenajate 6 locații/terase destinate alimentației publice de tip
restaurant.

Deschiderea va avea loc pe 28 septembrie, ora 10.00.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top