TCE poate scăpa de faliment. Consilierii Locali decid soarta Transport Express Călători vineri în ședința extraordinară a Consiliului Local

Scris de: Glasul Ploiestean


Având în vedere datoriile societății Transport Călători Express, care se ridică la peste 10 milioane de lei, societatea unde acţionar majoritar este Consiliul Local Ploieşti este la un pas de a intra în insolvenţă.

Deja doi furnizori de echipamente şi piese auto au anunţat că vor solicita insolvenţa SC TCE SA  dacă societatea de transport public din Ploieşti nu plăteşte facturile restante, anunţul fiind făcut miercuri, în cadrul şedinţei  Consiliului de Administraţie al TCE.

Problema este șimaiacută, având în vedere ca Marius Măseluşă, unul dintre membrii Consiliului de Administrație al TCE şi-a prezentat demisia, iar şedinţa nu a mai putut continua. Practic, în acest moment, societatea funcţionează fără CA şi AGA, principalel forumuri de decizie.

Pentru a veni în ajutorul societății de transport public, consilierii locali vor dezbate vineri, 19.08.2016, propunerea de majorare al capitalului social la S.C. Transport Călători Express S.A Ploiești, prin aport de numerar cu suma de 5.000.000 lei, prin emisiunea de 500.000 acțiuni noi, cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *