Timken a inaugurat o nouă fabrică în Ploiești

Scris de: Glasul Ploiestean


Compania americană Timken a investit 60 de milioane de euro în cea de-a doua fabrică din Ploiești, unde vor lucra 120 de persoane, a spus Andreas Roellgen, vice-președinte Timken în Europa, Asia și Africa. „Investiția în noua fabrică Timken a fost de 60 de milioane de dolari, iar fabrica va avea 120 de angajați”, a declarat Andreas Roellgen, în cadrul evenimentului de deschidere al fabricii Timken de la Ploiești.
Timken operează 63 de fabrici din întreaga lume, între care opt unităţi de producţie europene, în Italia, Franţa, Polonia, România şi Marea Britanie. Compania desfăşoară operaţiuni în 28 de ţări şi are 14.000 de angajaţi. Grupul proiectează, produce şi comercializează rulmenţi, transmisii, cutii de viteză, centuri, lanţuri şi produse asociate şi oferă servicii de reconstrucţie şi reparaţii.
Brandurile grupului includ Timken, Fafnir, Philadelphia Gear, Carlisle, Drives şi Interlube.
La inaugurare au participat mai multe oficialități de marcă printre care și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader care îi asigură pe reprezentanții Timken că vor găsi în Consiliul Județean Prahova un partener viabil:
„Mi-a făcut o deosebită onoare să particip la Ceremonia oficială de inaugurare a noii fabrici Timken în Parcul Industrial Ploieşti West Park.Mă bucur că aceştia au ales să-şi extindă compania în judeţul Prahova printr-o investiţie de 60 milioane de euro, prin care s-au creat 120 de noi locuri de muncă pentru prahoveni.
Îi asigur, şi pe această cale, că vor găsi în Consiliul Judeţean Prahova un partener viabil.” – a postat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook Bogdan Toader

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *