Tudorel Toader, ministrul justiției, declarații în scandalul momentului, de la ora 18.00

Scris de: Glasul Ploiestean


Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urmează să susţină o declaraţie de presă, joi, 15 februarie, de la ora 18.00, la sediul Ministerului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a confirmat în cadrul unei conferinţe de presă, că ministrul Justiţiei a avut o scurtă discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, în contextul scandalului declanşat de înregistrările publicate de fostul deputat Vlad Cosma.

„A existat o discuţie înaintea şedinţei de Guvern. Domnul Ministru de Justiţie va face o declaraţie de presă, la ministerul Justiţiei. Nu am participat, nu vă pot da detalii. Aşteptăm o poziţie a ministrului Justiţiei.”, a declarat Nelu Barbu, la Guvern.

Întrebat dacă în cadrul şedinţei de Guvern a fost abordat subiectul, purtătorul de cuvânt a spus :” Nu s-a vorbit despre asta.În şedinţa de Guvern se discută actele normative aflate pe ordinea de zi”.

Amintim că Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a intrerupt vizita in Japonia, la solicitarea premierului Dancila, si a revenit in tara de urgenta pentru a lua o decizie finala cu privire la procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Foto: România Liberă

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *