Ultimul apel pentru generaţia „Centenarului” la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza

Scris de: Glasul Ploiestean


Momente de mari emoţii, miercuri seară, la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, acolo unde generaţia „Centenarului” a avut ultimul apel, care marchează sfârşitul celor patru ani petrecuţi în această unitate de învăţământ.

Cei 108 absolvenţi ai celei de-a 94-a promoţii a Colegiului Militar din Breaza au oferit celor prezenți câteva momente speciale, diferite faţă de ceea ce se întâmplă în mod obișnuit la festivităţile de absolvire. Ei au avut onoarea ca, după defiliarea cu torţe pe marşul „Treceţi batalioane române Carpaţii”, pe platoul instituției să formeze logo-ul Centenarului.
Toţi cei 108 liceeni ai promoţiei denumite onorific „Centenarul Marii Uniri” au fost prezenţi la ultimul apel de seară în faţa diriginţilor, cadrelor didactice şi militare, părinţilor, colegilor mai mici, festivitatea fiind cu adevărat emoționantă pentru toată lumea. La fel ca în fiecare an, mai mulţi elevi au pregătit şi momente artistice, de la cântece ostăşeşti la îndrăgitul şlagăr „Ani de liceu”. (video)

Sursa: campinatv.ro
(Sursă foto – facebook Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”)

Video youtube – campinatv.ro și prahovanews

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *