Veste excelentă, după Forumul România-Italia: Președintele C.J. Prahova a primit o scrisoare de la Eugen Terteleac (CCIRO Italia), în care se anunță 3 noi investiții străine în Prahova

Scris de: Glasul Ploiestean


Veste excelentă sosită, astăzi, de la Camera de Comerț și Industrie a României din Italia! Președintele Eugen Terteleac i-a transmis lui Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, un mesaj în care anunță demararea procedurilor de consultanță și sprijin pentru trei noi investiții în Prahova.

Redăm scrisoarea transmisă de președintele CCIRO, Eugen Terteleac:

Stimate și distinse domnule Președinte,

Doresc să vă mulțumesc pe această cale pentru excelenta colaborare și tot sprijinul acordat pentru realizarea “Forumului economic România-Italia, redăm încrederea investitorilor în economia românească” care s-a demonstrat a fi un real succes în general pentru economia românească și în mod particular pentru economia județului Prahova.

Domnule Președinte, CCIRO Italia a demarat procedurile de consultanță și sprijin pentru trei noi investiții în județul Prahova: compania SO.GE.SI. Spa, Alluminio L’Aquila și Telecom China. Tot în cadrul forumului, participanți investitori din Italia și-au arătat interesul de a investi în județul Prahova în domeniile construcții și industrie alimentară (fabrică dulcețuri, fabrică de preparare a produselor din carne).

Ținând cont de rezultatele obținute, vă propunem domnule Președinte, realizarea în parteneriat a unui număr special al revistei „InfoCameraItalia”, revistă care să cuprindă un rezumat cu toate prezentările din cadrul forumului și bineînțeles, o prezentare a oportunităților investiționale a județului Prahova (parcuri industriale, etc.). Acest număr special va fi tipărit într-un număr de 20 mii exemplare în perioada 25-30 octombrie și va fi distribuit în Italia (camere de comerț, aeroporturi, parteneri, colaboratori, membri CCIRO Italia, etc.) și în România. În cazul în care sunteți interesat de acest parteneriat, vă rugăm să ne comunicați pentru a vă transmite oferta de colaborare.

Cu stimă.
Eugen Terteleac
Președinte CCIRO Italia

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top