Vicepreședintele PSD Ploiești, Donald Constantin: ”Daniel Savu înșeală ploieștenii”

Glasul Ploiestean

Vicepreședintele PSD Ploiești, Donald Constantin a reacționat după ce la sediul partidului s-au primit mai multe sesizări privind metodele pe care le folosește candidatul independent Daniel Savu pentru a discredita partidul.

De altfel, săptămâna trecută, Daniel Savu a încercat să inducă ideea că Cristian Ganea, candidatul PSD la Primăria Ploiești nu are studii. Ganea a prezentat în cadrul unei conferințe de presă diplomele de studii, iar purtătorul de cuvânt al PSD, consilierul local George Botez a declarat la acel moment următoarele: ”Modul în care candidatul Savu Daniel a înțeles să facă campania este probabil și o urmă a pregătirii sale profesionale. Acesta a folosit cuvântul ”nu am depistat până la acest moment ce pregătire are domnul Ganea”, este o chestiune care putea fi rezolvată cu un simplu telefon, dar mă gândesc, așa cum am mai spus, atunci când nu ai nimic de demonstrat, principala preocupare o reprezintă eventualele păcate ale candidaților.”.

În această campanie, Daniel Savu, și-a creat un call center de unde ploieștenii sunt sunați pentru a fi întrebați pe cine susțin la alegerile din cinci iunie. Numai că membrii PSD au descoperit că operatorii care sună se recomandă ca fiind din partea social democraților.

Vicepreședintele PSD Ploiești, Donald Constantin a declarat că PSD îi va face plângere penală senatorului Daniel Savu și va sesiza și Autoritatea Electorală.

Continuarea articolului o puteți citi pe www.ziarulincomod.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *