Victorie pentru Petrolul și aniversare pentru „Latini”

Scris de: Glasul Ploiestean


FC Petrolul merge din victorie în victorie, astăzi bifând-o pe cea de treia consecutivă, după 2-0, pe „Ilie Oană”, cu ASU Politehnica Timişoara. Succesul s-a contura târziu, ambele goluri fiind marcate în prelungirile confruntării, de către Marinescu (90+2) şi Saim Tudor (90+4).

Cu 16 puncte adunate după etapa cu numărul 7, Petrolul ocupă în continuare poziţia a treia a clasamentului Ligii 2 Casa Pariurilor.

Pentru trupa lui Leo Grozavu urmează, acum, derbiul de la Cluj, cu Universitatea, ce se va disputa duminică, de la ora 18.00.

De curând s-au împlinit 5 ani de la înființarea Peluzei Latine, celebrată printr-o coregrafie care arată că Ploieştiul nu a cedat niciodată în fața oricărui adversar, ba din contră a provocat teamă şi frică celor care au încercat să suprime un oraş în care fenomenul ULTRAS e pus la mare preț.

Coregrafia a fost reprezentată de 4 cladiri simbolice ale oraşului Ploieşti(Catredala, Muzeul Ceasului, Palatul Culturii şi Halele Centrale), din spatele lor ridicându-se un personaj (Clovnul Pennywise) din celebrul roman „IT” al lui Steven King, el fiind simbolul temerii şi al fricii.

 

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top