Bogdan Toader consideră că în politică interesul echipei trebuie să primeze


Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader este de părere că în politică, interesul comun, al echipei trebuie să fie pus pe primul loc, înaintea interesului personal.

,,Sunt social democrat și voi ramâne social democrat indiferent de funcția de demnitate publică pe care vremelnic aș ocupa-o datorită Partidului Social Democrat.

Nu sunt de acord cu cei care în momentul în care nu se mai află în cursa pentru ocuparea unor funcții , îsi schimbă rapid opinia politică și se grăbesc să își arate frustrarea prin înscrierea în alte partide, încălcându-și principiile pentru care oamenii le-au acordat încrederea.

Un om politic trebuie să fie vertical, iar interesul personal trebuie să survină întotdeauna după interesul echipei.

Social democrația, de principiu, urmărește egalitatea de șanse a oamenilor, iar faptul că apar oameni noi și tineri, dornici să ofere lucruri pozitive și utile pentru societate, demonstrează că Partidul Social Democrat respectă cu strictețe această regulă.” a conchis liderul social democraților prahoveni.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alegeri parlamentare 2020. Subprefectul județului Prahova, Mihaela Duță, candidează ca independent la Camera Deputaților

lun oct. 26 , 2020
Subprefectul județului Prahova, Mihaela Duță, și-a depus, joi seară, la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 ,dosarul de candidatură pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mihaela Duță, subprefectul județului Prahova, va candida ca independent, la Camera Deputaților. Biroul Electoral Județean de Circumscripție nr. 31 Prahova a admis, vineri, candidatura subprefectului […]

Citește și: