Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020


Cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite 2020, sezonul 8. În această seară a avut loc mare finală, iar lupta a fost una strânsă între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru.

Emisiunea de la Antena 1, Chefi la cuțite 2020, a ajuns la final, iar marele câștigător al sezonului 8 este Ionuț Belei . Telespectatorii au stat cu sufletul la gură să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Emoțiile au fost mari și pentru concurenți, dar și pentru jurați. 

Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru au luptat până în ultima clipă pentru a câștiga marele premiu. Competiția nu a fost deloc una ușoară, astfel că cei trei au dat tot ce este mai bun, pentru a ieși învingători.

După luni bune de competiție, telespectatorii au aflat cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite, emisiunea de la Antena 1. Ionuț Belei a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Glasul Ploieștean

Next Post

Nepotul lui Emil Calotă participă la emisiunea ”Îl căutăm pe Kevin de România”

lun dec. 21 , 2020
”Îl căutăm pe Kevin de România”, noua provocare lansată de Cătălin Măruță, la emisiunea LaMăruță, difuzată de Pro-TV, are un concurent din Prahova. Unul dintre concurenți, cu șanse reale de a câștiga concursul, este un tânăr prahovean, David Stanciu. Simpatic, năzdrăvan și isteț, David, în vârstă de 11 ani, este […]

Citește și: