Primul candidat oficial pentru Primăria Ploiești: Andrei Volosevici va candida la alegerile din 2020


Surse din mediul politic susțin că primul candidat oficial la alegerile locale din 2020 pentru primăria Ploiești a fost deja stabilit! Este vorba despre Andrei Volosevici, care a fost primar în mandatul 2008-2012, iar acum va candida pentru un nou mandat la primăria Ploiești.

Potrivit surselor amintite mai sus, au avut loc deja discuții în acest sens în mediul politic, dar și întâlniri premergătoare anunțării candidaturii.

Contactat de ziarul Incomod pentru un punct de vedere, Andrei Volosevici a confirmat informația, dar nu a dorit să ofere detalii.

“Atât pot să vă spun momentan, cu siguranță voi candida pentru funcția de primar în 2020, dar nu voi oferi încă alte detalii”, a declarat Andrei Volosevici pentru ziarul Incomod.

Sursa: Ziarul Incomod

Glasul Ploieștean

Next Post

Echipa de handbal a județului vă invită în weekend la meci. CS Activ Prahova-Ploiești întâlnește Național Râmnicu Vâlcea

vin sept. 27 , 2019
După un debut fulminant în care fetele de la CS Activ Prahova-Ploiești au reușit să se impună fără emoții în fața celor de la ACS SzeKelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub, scorul final fiind 36-19, au scos un onorabil scor la Mioveni, unde au întâlnit echipa locală C.S. Dacia Mioveni, scorul final […]

Citește și: