BEC a respins a doua candidatură a Dianei Șoșoacă


Și a doua cerere a Dianei Șoșoacă a fost respinsă, potrivit unor surse citate de Observator. Decizia este definitivă.

Diana Șoșoacă a constestat decizia CCR de a o elimina din lupta pentru Palatul Cotroceni. Se pare că nici a doua oară nu a avut rezultatul dorit de ea.

Potrovit Observator, constestația Dianei Șoșoacă a fost respinsă.

Biroul Electoral Central a respins, duminică seara, cea de-a doua candidatură a Dianei Șoșoacă. Motivul este acela că nu s-au depus semnături.

Decizia în cazul Dianei Șoșoacă este definitivă.

Diana Șoșoacă și-a depus candidatura pentru a doua oară

Diana Șoșoacă, președinta SOS România, nu a renunțat la ideea de a candida la alegerile prezidențiale și a depus un nou dosar de candidatură la BEC, după ce primul i-a fost respins sâmbătă seară.

Biroul Electoral Central s-a întrunit duminică, 6 octombrie, la ora 18:00 pentru a examina dosarul Dianei Șoșoacă, în contextul în care peste două zile se închide perioada de depunere a contestațiilor față de candidaturile înscrise la BEC pentru prezidențiale.

După data de 8 octombrie, toate candidaturile care nu sunt invalidate de Curtea Constituțională, cum a fost cea a Dianei Șoșoacă, vor rămâne oficiale.

Candidatura Dianei Șoșoacă, respinsă de Curtea Constituțională

Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru Cotroceni după ce Curtea Constituțională a României a admis contestația formulată de Bellantoni Amalia, fost membru SOS România, împotriva președintei partidului. Decizia CCR este una definitivă, care se va publica în Monitorul Oficial.

Glasul Ploieștean

Next Post

Victor Ponta revine pe lista candidaților PSD pentru Camera Deputaților. „Începusem să obosesc să tot fiu fostul, fostul prim ministru, fostul preşedinte PSD”

lun oct. 7 , 2024
Victor Ponta, fostul premier al României și fost lider al Partidului Social Democrat (PSD), se află pe lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților. Victor Ponta, fost prim-ministru și fost lider al Partidului Social Democrat, ocupă prima poziție pe lista candidaților PSD Dâmbovița pentru alegerile pentru Camera Deputaților, conform deciziei […]

Citește și:

Donează!


Susține publicația Glasul Ploieștean accesând link-ul
Vă mulțumim!

This will close in 20 seconds