Accident cu victimă în comuna Brazi. Două autobasculante încărcate sunt implicate


Asigurare măsuri specifice accident rutier în com. Brazi

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații primite, în eveniment au fost implicate 2 autobasculante încărcate cu balastru, iar șoferul unuia dintre ele a fost încarcerat, însă conștient. Pompierii au acționat pentru extragerea acestuia, iar echipajul TIM (Terapie Intensivă Mobilă) i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Din nefericire, a fost declarat decesul unei persoane de sex masculin, șofer al autobasculantei staționate, care se afla în afara acesteia și a fost suprins de impact, iar șoferul încarcerat a fost transportat la UPU Ploiești de către echipajul TIM.

Glasul Ploieștean

Next Post

Incendiu de vegetație uscată în zona fabricii Coca Cola Ploiești

mie iul. 19 , 2023
UPDATE În acest moment incendiul este lichidat. S-a reușit stingerea acestuia în timp util, fiind evitată extinderea flăcărilor la o litieră de pini aflată în apropiere. ȘTIREA INIȚIALĂ La această oră (15:15) pompierii militari din cadrul Detașamentulului 1 de Pompieri Ploiești intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și […]

Citește și: