Adolescent din zona de vest a municipiului Ploiești, prins cu droguri asupra lui


În data de 05 septembrie a.c., în jurul orelor 22:20, jandarmii prahoveni au fost sesizați telefonic că un grup de tineri tulbură liniștea și ordinea publică în zona unuia dintre blocurile de pe strada General Eremia Grigorescu (cartier Vest).

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a depistat șapte persoane. Acestea au fost legitimate, însă una dintre ele, un minor în vârstă de 16 ani, a încercat să se sustragă verificărilor, luând-o la fugă.

A fost interceptat de către jandarmi, iar, la controlul corporal, au fost găsite două plicuri cu materie vegetală mărunțită, de culoare verde olive.

Au fost sesizate organele competente, cărora le-au fost predate plicurile găsite asupra minorului, și au fost întocmite documentele necesare continuării cercetărilor.

Glasul Ploieștean

Next Post

„Păcănele”, doar la periferie. Proiectul de lege care mută sălile de jocuri de nașelor a toroc în afara orrecut de Senat

vin sept. 8 , 2023
Senatorii au votat, marți, în calitate de primă cameră, un proiect depus de PSD prin care jocurile de noroc nu se mai pot organiza în localități, ci doar la marginea acestora, și cu anumite limitări. Camera Deputaților este for decizional. „Guvernul a trimis un punct de vedere tehnic, chiar dacă […]

Citește și: