Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: „De ce vor liberalii alegeri parlamentare anticipate”


Presedintele PSD Prahova si seful Consiliului Judetean, Bogdan Toader, a publicat pe Facebook o scurta analiza a motivatiei din spatele initiativei PNL de a organiza alegeri anticipate in 2020.

Toader sustine ca liberalii, prin organizarea anticipatelor odata cu alegerile locale din iunie, vor sa-si consolideze puterea inainte ca vestile proaste din punct de vedere economic sa inceapa sa apara odata cu luna septembrie. In toamna, profesorii ar urma sa primeasca salarii majorate, insa PNL nu ar avea de gand sa sprijine legea respectiva, motiv pentru care liberalii intentioneaza sa-si asigure puterea in vara acestui an, pentru a nu fi sanctionati la vot.

„Puterea. Vor să își asigure puterea fără a putea fi sancționați la vot de români în cazul în care nu majorează, în septembrie, salariile din #Învățământ și nici punctul de pensie!

Din păcate, interesul politic primează în fața drepturilor românilor, exact cum se întâmplă și în cazul alocațiilor, PNL-iștii „uitând” că cereau dublarea lor, cu puțin timp în urmă, atunci cand erau în opoziție.

Printre atâtea bâjbâieli decizionale, dar și de ordin legislativ, un lucru e cert: în loc să se ocupe de implementarea unui program de guvernare în beneficiul cetățenilor, așa cum este normal și democratic, aceștia vor să își asigure votul românilor cât mai devreme, fără să poată fi trași la răspundere pentru lipsa de coerență și eficiență în guvernare.”, a comentat Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

Comasarea Alegerilor Locale cu Alegerile Parlamentare Anticipate - NECONSTITUȚIONAL

lun ian. 13 , 2020
În ultima perioadă se discută tot mai intens despre comasarea Alegerilor Locale cu Alegerile Parlamentare Anticipate. Având în vedere DECIZIA CCR nr. 51/2012, publicatã în Monitorul Oficial al României din 3 februarie 2012, comasarea alegerilor amintite reprezintă un act NECONSTITUȚIONAL. Comasarea Alegerilor Locale cu Alegerile Parlamentare Anticipate încalcă în primul […]

Citește și: