Antrenor nou pe banca Petrolului Ploiești


Petrolul Ploiești are un nou antrenor.

Conducerea echipei a anunțat oficial că a încheiat un acord cu Laszlo Balint, care va prelua funcția de antrenor principal al echipei „galben-albaștrilor” începând din această săptămână.

În vârstă de 45 de ani, Laszlo Balint a semnat un contract cu Petrolul Ploiești care se va întinde până la finalul sezonului 2024-2025.

Acesta revine astfel pe banca tehnică a unei echipe din Superliga, după ce anterior a antrenat UTA Arad și CS Universitatea Craiova în stagiunile precedente.

Născut în Brașov și fost jucător de prim eșalon la FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni, dar și în Ungaria, Laszlo Balint și-a început cariera de antrenor la Unirea Tărlungeni. Ulterior, a obținut rezultate remarcabile la o serie de echipe din Ligile 2 și 3.

Glasul Ploieștean

Next Post

Jocurile de noroc, interzise în localităţile care au mai puţin de 15.000 de locuitori. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege

mar apr. 9 , 2024
Jocurile de noroc au fost interzise, astăzi, în localităţile din România care au mai puţin de 15.000 de locuitori. Proiectul de lege care interzice păcănelele a fost adoptat de Camera Deputaţilor. Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, astăzi, proiectul de lege privind jocurile de noroc cu 243 de voturi „pentru”, patru […]

Citește și: