Competiție între doi ploieșteni în emisiunea Chefi la Cuțite. Doi ploieșteni proprietari de restaurate în echipe diferite


Sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite, emisiune difuzată pe Antena 1, are o competiție locală în municipiul reședință a județului Prahova.

Pe de o parte îl avem pe Ahmad Daas din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, israelianul stabilit în Ploiești proprietar al restaurantului Jerusalem, de cealaltă parte îl avem pe Gheorghe Nicolae din echipa lui Florin Bontea, ploieșteanul proprietar al restaurantului Gigi Burger.

Primul battle din sezonul 10 a fost unul dificil pentru cele trei echipe. Deși au întâmpinat situații neașteptate, concurenții au reușit să realizeze farfurii spectaculoase și să-i impresioneze pe actorii de stand-up care au jurizat farfuriile, cele mai multe farfurii primindu-le echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, echipele lui Florin Dumitrescu și Florin Bontea intrând la duel.

Din fericire și Ahmad Saad și Gheorghe Nicolaeau gătit cu note de trecere, ambii primind câte 10 puncte din 15.

Felicitări celor doi ploieșteni și succes pe mai departe!

Glasul Ploieștean

Next Post

Termo Ploiești: Vom avea apă caldă treptat, începând din această noapte

vin oct. 21 , 2022
Termo Ploiești anunță că, începând din această noapte, treptat, până cel târziu duminică seara, ploieștenii racordați la sistemul de încălzire al orașului vor avea apă caldă. Furnizarea căldurii va fi realizată cu prioritate pentru spitale, creșe și grădinițe, începând de luni, 24 octombrie. Reluarea distribuţiei de apă caldă se va […]

Citește și: