DOCUMENT: Noua declarație pe proprie răspundere pentru deplasarea în afara localității în timpul stării de alertă. Descarcă modelul


Noul model de declarație pe proprie răspundere pentru Starea de alertă, instituită din 15 mai 2020, pe o perioadă de 30 de zile, va fi folosit de către persoanele care se deplasează în afara localității, în interes personal, dar și profesional, legat de firma la care lucrează.

Modelul de DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE -stare de alertă poate fi descărcat de AICI:

Pe lista de activități incluse în declarație se află și deplasările în afara localității „în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”.

În localitate, deplasarea este permisă fără declarație pe proprie răspundere, dar cu respectarea unor norme de prevenire a răspândirii noului coronavirus COVID-19.

Glasul Ploieștean

Next Post

Ce valoare au amenzile în starea de alertă și pentru ce se dau

vin mai 15 , 2020
Legea care reglementează starea de alertă, stabilește și faptele a căror săvârșire constituie contravenție, precum și amenzile pentru fiecare caz în parte. Amenzile variază de la 500 de lei la 15.000 de lei, iar cei care le primesc pot plăti jumătate din amenda aplicată în termen de 15 zile. Contravențiile […]

Citește și: