EXCLUSIV: Explozie cauzată de un acumulator de scuter într-un apartament din Ploiești. Proprietarii au sărit pe geam în grădina blocului


În urmă cu puțin timp în municipiul Ploiești, zona de Vest a orașului, a avut loc o explozie destul de puternică într-un apartament.

Într-un apartament situat la etajul 1 din 4 al unui bloc de locuințe din zona de Vest a municipiului Ploiești, str. Erou Arhip Nicolae, a avut loc o explozie destul de puternică, cauzată de un acumulator de scuter pus la încărcat.

În urma exploziei s-a declanșat un incendiu care a afectat în mare parte apartamentul cu pricina, iar din primele informații ale echipei de pompieri ajunși la fața locului, structura celorlalte apartamente și a blocului nu a fost afectată.

La fața locului au sosit echipaje ale ISU Prahova, Poliție, Ambulanță, dar și un echipaj al Distrigaz, aceștia din urmă, conform procedurilor, în urma exploziilor în apartamente, de cele mai multe ori cauzate de acumulări de gaze.

În momentul producerii exploziei, în apartament se aflau două persoane, un bărbat care dormea și o femeie, iar din cauza sperieturii, din informațiile reprezentanților ISU Prahova, bărbatul a reușit să iasă pe ușa apartamentului, iar femeia a sărit pe geam în grădina blocului, nesuferind răni majore, amândoi fiind preluați de echipajul ambulanței ajuns la fața locului.

Glasul Ploieștean

Next Post

Prefectul Virgiliu Nanu și primarul Andrei Volosevici, întâlnire cu reprezentanții marilor supermarket-uri și hypermarket-uri din Prahova

joi mai 19 , 2022
Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a lansat o invitație retailerilor din Prahova pentru o discuție de principiu în vederea cunoașterii dar și din dorința de a structura o bună colaborare pe viitor. Întâlnirea a avut loc astăzi, 19 mai 2022, la sediul Instituției Prefectulului debutând cu o parte introductivă, ce a […]

Citește și: