FOTO: Halele Centrale au fost renovate. Vezi cum arată după ce au fost igienizate și zugrăvite


Activitatea comercială din Halele Centrale se va relua, în condiții normale, începând de marți, 04 octombrie 2022.

Municipalitatea ploieșteană, prin S.C. Hale și Piețe S.A., a derulat lucrări de igienizare și modernizare în incinta Halelor Centrale. Astfel, începând cu 19 septembrie a.c., s-au efectuat lucrări de igienizare, zugrăveli la cupola centrală a imobilului amintit, precum și înlocuirea geamurilor uzate și schimbarea sticlei luminatoarelor și a cupolei.

În cursul acestei zile, în clădirea monument a municipiului nostru – Halele Centrale – se efectuează ultimele retușuri, chiriașii reamenajându-și spațiile comerciale, în vederea deschierii complexului pentru public.

Reamintim că, închiderea Halelor Centrale pentru efectuarea acestor lucrări a fost necesară în vederea înlăturării efectelor incendiului produs anul acesta în imobilul respectiv.

Felicitări întregului personal de la S.C. Hale și Piețe, de la directorul Răzvan Lungu, care a monitorizat cu atenție toate lucrările executate, până la salariații de la serviciul tehnic și cei de la curățenie care au depus eforturi deosebite pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt!

Glasul Ploieștean

Next Post

România, în grupa I în drumul spre EURO 2024 » Grupă accesibilă pentru națională

lun oct. 10 , 2022
În cursul zilei de ieri a avut loc tragerea la sorți pentru grupele preliminare ale EURO 2024. România, parte a urnei cu numărul 3, a fost repartizată în grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – […]

Citește și: