Încă un candidat pentru Primăria municipiului Ploiești


Anul 2024 va fi un an politic agitat, având în vedere că sunt programate mai multe rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. La Ploiești încep să se contureze listele de aspiranți pentru fotoliul de primar al Ploieștiului.

Filiala USR Ploiești și-a desemnat luni, prin vocea președintele USR Prahova, Bogdan Cristian Novac, candidatul pentru Primăria Ploiești.

Actualul consilier local Răzvan Enescu (USR) a fost desemnat, de către filiala locală, candidat pentru funcția de primar al Ploieștiului la alegerile locale din 2024.

Conducerea națională a USR este cea care validează această candidatură. Conform statutului USR, candidații pentru funcția de primari de municipii sunt validați de către conducerea națională a formațiunii politice.

Până acum și-au mai anunțat candidatura la Primăria Ploiești actualul edil, Andrei Volosevici, din partea PSD, dar și deputatul Mihai Polițeanu, în calitate de candidat independent.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Croitoria Ethera din Ploiești face angajări! Vezi ce beneficii poți avea

lun ian. 15 , 2024
Croitoria Ethera din Ploiești este în căutarea unei persoane cu experiență în sala de croit pentru a se alătura echipei din cadrul atelierului de croitorie – CROITOR (tăietor/spânuitor) cu experiență. Suntem în căutarea unei persoane cu experiență în sala de croit pentru a se alătura echipei noastre din cadrul atelierului […]

Citește și: