Începe construcția autostrăzii Moldovei. „Sunt primii pași concreți pentru unirea Munteniei cu Moldova”


„A7-Autostrada Moldovei. Anul acesta începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor precizează că, pentru cele trei loturi ale secțiunii Ploiești-Buzău, de 63,25 km, urmează să fie semnate contractele, iar pentru secțiunea Buzău-Focșani, de 82,44 km, a fost aprobat Proiectul Tehnic, iar lansarea în licitație a contractului pentru construcția acestei secțiuni „a intrat în linie dreaptă”.

„Sunt primii pași concreți pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructura rutieră modernă”, conchide Grindeanu.

Ploiești-Buzău: 63,25 km
Contractele pentru cele 3 loturi ale acestei secțiuni urmează să fie semnate.
Buzău-Focșani: 82,44 km

Sectorul Ploiești – Buzău ar urma să înceapă, de fapt, de la Dumbrava, unde planurile prevăd și construirea unui nod rutier prin care să se asigure legătura dintre Autostrada Moldovei și A3 București – Ploiești, în viitor probabil A3 București – Brașov.

Glasul Ploieștean

Next Post

Incredibil! O ploieșteancă a sunat la 112 și a cerut să vină cineva să îi cimenteze balconul

mar ian. 25 , 2022
Intervenție a pompierilor ISU în centrul Ploieștiului, sâmbîtă la ora prânzului, la intersecția strazilor Elena Doamna cu bulevardul Republicii. Salvatorii au fost alertați prin 112 să intervină la etajul șapte al blocului. Apelul venit la 112 a fost însă, cel puțin ciudat. Femeia care a sunat a anunțat că ”are balconul […]

Citește și: