Noi măsuri de prevenire și combatere a infectării cu noul Coronavirus, la Consiliul Județean Prahova


Începând de luni, 11 mai a.c., la Consiliul Județean Prahova a demarat acțiunea de măsurare a temperaturii vizitatorilor și a salariaților, derulată pe fondul prevenirii și combaterii infectării cu noul Coronavirus.

Angajații Direcției Județene de Pază vor măsura temperatura tuturor persoanelor care intră în clădirea Palatului Administrativ, cu ajutorul unor termometre cu citire de la distanță puse la dispoziție de către Consiliul Județean Prahova.

„În cazul depistării unor persoane care au temperatura peste 37,5 de grade Celsius, acestora li se va interzice accesul în clădirea Consiliului Județean Prahova. Totodată, angajaților noștri, care vor avea în urma măsurătorilor temperatura mai mare de 37,5 grade, vor primi și recomandarea să viziteze medicul de familie pentru un consult de specialitate”, a precizat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

De la Stare de Urgență la Stare de Alertă. Cine și cum va conduce țara după 15 mai?

mar mai 12 , 2020
Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 21 din 15 aprilie 2004 (actualizată) privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă în vigoare, trecerea de la Starea de Urgență la Starea de Alertă se va face astfel: ART. 20 Comitetul naţional are următoarele atribuţii principale: c) declară, cu acordul […]

Citește și: