Președintele Trump îi cere ajutorul lui Iohannis în conflictul dintre SUA și Iran (PAMFLET)


Cunoscutul Ionuț Rusu, comediant în show-urile de stand-up, a realizat un material în care protagoniști sunt președintele SUA, Donald Trump și președintele României, Klaus Iohannis.

În filmulețul prezentat de Ionuț Rusu, Donald Trump îi cere ajutor lui Klaus Iohannis în conflictul dintre SUA și Iran.

Astfel, Iohannis trebuie să meargă în Iran și să rostească un discurs de 12 cuvinte într-o conferință de presă, președintele Trump fiind sigur că în 10 ore, timpul necesar pentru ca Iohannis să rostească cele 12 cuvinte, iranienii se vor plictisi.

Ca parte a înțelegerii și recunoașterea ajutorului oferit de Iohannis președintelui Trump, acesta din urmă îi va oferi președintelui nostru 3 bilete la DisneyWorld pentru președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Glasul Ploieștean

Next Post

Primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, dă o lovitură de imagine orașelor și chiar municipiilor din Prahova

vin ian. 10 , 2020
Dedeman va construi anul viitor al doilea magazin din Prahova, la Blejoi. Investiția depășește 14 milioane de euro. Magazinul va fi construit în spatele mall-ului Ploiești Shopping City și va avea o suprafaţă de peste 12.000 metri pătrați. Dedeman mai are un  magazin în Ploiești, în Bariera Bucov. “Prezenţa investitorilor în […]

Citește și: