Primul restaurant din Ploiești care anunță redeschiderea porților

După două luni de pauză, timp în care restaurantele au fost închise publicului, primul restaurant din Ploiești care anunță redeschiderea porților pentru public este Restaurantul Akua Garden.

Într-un mesaj publicat pe o platformă de socializare, Akua Garden anunță redeschiderea pe 1 Iunie.

Stimati oaspeti,

❗️Industria Horeca isi reia activitatea dupa mai bine de 2 luni de pauza. Asadar, incepand cu 1 iunie, #AkuaGarden redeschide portile pentru dumneavoastra. Aceasta data reprezinta un nou inceput pentru noi. Speram ca vestile noastre bune sa va gaseasca sanatosi si plini de viata. Va multumim pentru loialitate si pentru numeroasele mesaje de incurajare din aceasta perioada! Asteptam cu nerabdare sa va fim din nou gazde primitoare, respectand, inainte de orice, prevederile legale in vigoare.
#restart

📞0744779908
📍Republicii 339

Glasul Ploieștean

Next Post

Ce se întâmplă cu examenul de titularizare. Vești de ultimă oră

lun mai 25 , 2020
Vești de ultimă oră de la Ministerul Educației. Monica Anisie a stabilit astăzi calendarele pentru Bacalaureat, Evaluare Națională, dar și Titularizare. Proba scrisă a examenului de titularizare în învăţământul preuniversitar va avea loc în 15 iulie, în timp ce pentru candidaţii care vor să ocupe un post în regim „plata cu ora” a […]

Citește și: