Reducerea restricțiilor COVID-19: angajații guvernului din Emiratele Arabe Unite se întorc la birouri de duminică


Guvernul Emiratelor Unite anunță întoarcerea la muncă în toate ministerele, autoritățile și instituțiile federale cu 30% din personal, începând de duminică, 31 mai.

Decizia vine în contextul sporirii continuității lucrărilor guvernamentali, revenirii treptate a angajaților și furnizării serviciilor guvernamentale, în paralel cu implementarea sistemului de telelucrare pentru lucrătorii care au fost excluși din decizie.

Excluderea mai multor grupuri la întoarcerea la locurile de muncă și aplicarea sistemului de lucru la distanță în situații de urgență. Fac excepție femeile însărcinate, persoanele cu contracte determinate, cele cu boli cronice și imunitatea slăbită și angajații din categoria vârstnicilor.

Excepţii

Fac excepție, de asemenea, angajații care își îngrijesc copiii de la clasa a IX-a în jos, care au copii în plasament sau care au grijă de persoane care necesită îngrijire medicală permanentă în condiții de urgență.

Sunt excluși angajații care locuiesc cu grupurile cu cel mai mare risc de sănătate în aceeași locuință și care sunt în contact strâns cu ei, cum ar fi persoanele în vârstă, precum și cei care suferă de boli cronice sau imunitate slabă.

Rata de participare începe de la 30% ca minim și crește treptat pe baza evoluțiilor, ținând cont de aplicarea măsurilor de precauție pentru sănătatea și siguranța persoanelor și societății, iar evaluarea și revizuirea deciziei se efectuează în fiecare săptămână.

Sursa: gulfnews.com

Glasul Ploieștean

Next Post

Vedeți redeschiderea treptată a Dubaiului, deoarece restricțiile COVID-19 sunt reduse

joi mai 28 , 2020
Oamenii se întorc în restaurante, mall-uri, săli de sport și birouri din Dubai, ținând cont de distanțarea socială. Locuitorii ies încet, dar sigur, pe măsură ce orașul trece la un „nou normal” odată cu redeschiderea întreprinderilor și a unităților comerciale, inclusiv cinematografe, parcuri, saloane, săli de sport și unele centre […]

Citește și: